Beleef en praat mee

POW WOW is theatervoorstelling met dans, verhalen, muziek én een inspiratiegesprek over samenleven, nu en in de toekomst. Het is een vrolijke, ontroerende ontmoeting tussen generaties. Een feest van herkenning – én ook een ongemakkelijke kijk in de spiegel. POW WOW zet je aan het denken. Over meningen en tradities rondom onze ouders, ouderen en ons eigen ouder worden. 

Waar botsen onze ideeën? Wat kunnen we van elkaar leren? En wat vinden ouderen zelf daar eigenlijk van? Die laatste vraag wordt beantwoord door de Bende van Alzheimer: een club dansende zeventigplussers. Zij delen hun inzichten met jou en de rest van het publiek. 

Na afloop van de voorstelling gaan we in gesprek. Over wat we in jouw buurt willen doorgeven van oud op jong en andersom. Hoe leven we in de toekomst samen? Hoe zie jij ouder worden voor je? Wat zou jij dan willen in je omgeving? En wat ontbreekt daarvoor nu? Denk en droom mee over jouw buurt van straks. 

Minoux speelt POW WOW
Woensdag 11 oktober
19:30 - 22:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur
D’n Hoender
Nieuwstraat 10, Dreumel

Wil jij een voorstelling van POW WOW bijwonen? Dan kun je hier je tickets bestellen.

Let op! Wil je op 11 oktober naar de voorstelling en ben je inwoner van Dreumel of relatie van St. Barbara? Koop dan geen kaartje, maar stuur een mail naar Marjolein Reidsma voor een plek op de gastenlijst.