Gepubliceerd op 16 oktober 2023

Bloemenregen siert officiële opening woonzorghuis Agnetenhof

Donderdag 12 oktober: het plein voor woonzorghuis Agnetenhof stroomt vol voor de officiële opening van het nieuwe pand. Een prachtmoment om te vieren met bewoners en hun familie, medewerkers, mensen uit de wijk, betrokken samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden.

Hoe tover je een druilerige donderdagmiddag om tot een kleurrijk en feestelijk samenzijn? Tijdens het welkomstwoord van Rita Arts, bestuurder van De Waalboog, merkt een enkele aanwezige het al op: er staan mensen op het dak! Gelukkig heeft de menigte vooral oog en oor voor Rita: ‘Samen fijn oud worden in de eigen wijk, dat is waar we als Agnetenhof aan willen bijdragen. Met passende zorgvoorzieningen binnen handbereik, voor als het nodig is. Deze beweging speelt zich binnen de muren af, maar zeker ook erbuiten, in de wijk. In kleinschalig verband gaan we anders denken, kijken en doen. Tijd en ruimte zijn nodig om dit met elkaar vorm te geven. Daar zet Agnetenhof zich met alle liefde voor in!’ Ook wethouder Grete Visser en Antoine Pekel, bestuurder van verhurende partij Woonwaarts krijgen het woord.

Veel vrolijke gezichten

Na de onthulling van een ontmoet- en zitbankje voor in de tuin, wordt afgeteld en daalt een rijke bloemenregen neer op het plein. Agnetenhof is officieel geopend! Alle aanwezigen zijn uitgenodigd om samen het glas te heffen in Grand Café Lindenholt, waar het feestje nog even doorgaat. Een dementiepubquiz, fantastisch bandoneonspel met zang door een buurtbewoner en uiteraard heerlijke hapjes. Veel vrolijke gezichten. Daar wordt iedereen hartstikke blij van!