Gepubliceerd op 11 september 2023

Burendag bij Proeftuin Griffioen

Op zaterdag 23 september is het Burendag bij Griffioen. En dat wordt groots gevierd. Alle wijkbewoners uit Oud-West zijn welkom om te eten, kletsen en mee te doen aan de vele activiteiten.

Van 10.00 tot 16.00 uur is er van alles te doen in en om Griffioen. Buurtbingo, bootcamp, gluren bij de buren (binnenkijken bij Griffioen), circusworkshop, speurtocht door het voedselbos en een historische wijkwandeling. Niets moet, alles mag. Dus ook als je als wijkbewoner alleen zin hebt in een praatje met een kop koffie ben je van harte welkom.

Wie actief wil bezig zijn, doet er goed aan een kijkje te nemen bij de ingang van Griffioen aan de Voorstadslaan 267 in Nijmegen. Maar ook op het terras, in het voedselbos en in het gebouw van deze Nonna-proeftuin worden activiteiten georganiseerd. En er is muziek. Van onder anderen DJ Stëpe en het Wijkkoor. Een leuke laagdrempelige manier dus om elkaar en de buurt nog beter te leren kennen. En wie weet iets voor elkaar te kunnen betekenen. Want een goede buur is en blijft beter dan een verre vriend!

Het complete programma van Burendag 2023 is NÚ te zien op de website van griffioen!

P.S. Nog meer leuk nieuws! Want Griffioen is genomineerd voor de ZorgSaamWonen Award 2023. Daarmee behoort onze proeftuin nu al tot een van de achttien inspirerende voorbeelden die ervoor zorgen dat ontmoetingen ontstaan tussen groepen mensen die elkaar normaal niet zo snel vinden. Gun jij Griffioen de ZorgSaamWonen Award 2023? Stem dan hier!