Gepubliceerd op 26 september 2023

Burendag op en top gezelligheid bij Griffioen

Een circusworkshop, zumba-les, schilderen, een mini-concert van chansonnière Catherine, een praatje en een heerlijk broodje worst van eetcafé BUUR West: zaterdag 23 september was jong en oud van harte welkom op de Burendag van Nonna-Proeftuin Griffioen in Oud-West. Geïnteresseerden kregen een rondleiding door het gebouw en kwamen zo meer te weten over Griffioen.

Wat een toffe dag! Zelfs een paar flinke regenbuien mochten de pret niet drukken. De historische wijkwandeling met verhalen van wijkkenner Jan ging prima met paraplu en het was helemáál volle bak tijdens de buurtbingo. Diverse buren lieten op het talentenbord hun gegevens achter, omdat zij graag meer wilden betekenen voor de wijk. Buurtverbinder Marlies gaat ermee aan de slag! DJ Steppe sloot de Burendag af met een lekkere beat.

Op donderdag 26 oktober staat bij Griffioen het volgende event gepland: het Jobcafé. Kom langs 's middags tussen 13 en 16 uur en ontdek of werken bij Griffioen of in de wijk iets voor jou is. Meer info? Check de website www.griffioennijmegen.nl.