Gepubliceerd op 10 juli 2023

Nonna op de eerste rij bij ‘Mag ik je kussen?’

In de week van 6 tot en met 10 november komt de theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’ naar Theater Maldensteijn in Malden. En het mooie is: medewerkers van alle bij Nonna aangesloten zorgorganisaties zijn van harte welkom! 

“Welkom allen die werken in zorg voor ouderen en chronisch zieken. Ontzettend fijn dat jullie er zijn. Want we worden steeds ouder. We hebben steeds meer zorg nodig. We hebben jullie steeds meer nodig. Complexer, intensiever. Mag ik de handjes zien? Go, go, go. Pump up the volume. 1,4 miljoen ouderen wordt 2,6 miljoen! Handjes in de lucht.”

De voorstelling ‘Mag ik je kussen?’ gaat over de zorg van morgen. De zorg voor ouderen en chronisch zieken. Om een gesprek los te maken over hoe je je als zorgmedewerker staande kunt houden in deze weerbarstige tijd. Hoe kun je nog met plezier naar je werk gaan en met voldoening je vak blijven uitoefenen? 

Als kijker word je meegenomen in een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de belevingswereld van zorgmedewerkers, hun dilemma’s en hun nooit aflatende inzet voor bewoners en cliënten. Over moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden. En wat dat doet met hun zorghart. 

Een theatervoorstelling met 6 topacteurs, muziek, multimediatechnieken en een prachtig decor. Spraakmakend en een hart onder de riem tegelijk. Een voorstelling die ieder professional in de ouderenzorg moet zien! Dus noteer nu alvast in je agenda en houd voor meer informatie je mail in de gaten.

‘Mag ik je kussen?’ is onderdeel van het programma Over Morgen. Meer over morgen lees je op www.vvtwerktaanmorgen.nl.