Gepubliceerd op 13 december 2023

Mag ik je Kussen? opnieuw in theater Maldesteijn

Goed nieuws! Wegens succes komt de prachtige, indringende voorstelling Mag ik je Kussen? terug naar de regio. En wel op maandag 22 en dinsdag 23 januari 2024 in MFC Maldesteijn in Malden. Dit keer zijn zowel zorgprofessionals van de Nonna-partners als mantelzorgers welkom voor een van de middag- of avondvoorstellingen.

De positieve geluiden na de reeks voorstellingen in november waren niet van de lucht. Meermaals werd er gezegd: 'dit zouden meer mensen moeten zien'. Die kans is er nu!

Mag ik je kussen? is gemaakt door Theatermakers Radio Kootwijk in coproductie met de verpleeg- en verzorgingssector. Een eerlijke en uitdagende voorstelling voor iedereen die werkt in de verpleging, verzorging en thuiszorg. En voor wie als mantelzorger of vrijwilliger actief is of zich wil voorbereiden op zijn of haar eigen 'oude dag'.

De voorstelling is een hart onder de riem en spraakmakend tegelijk. Daarom is er na afloop een 'nazit' waarin het gesprek wordt aangegaan over de zorg van morgen. Over hoe we er samen voor zorgen dat werken in de zorg leuk blijft. En hoe de maatschappij haar steenje kan bijdragen.

Mag ik je Kussen? mag je niet missen. Dus meld je snel aan. Hiervoor heb je een organisatiecode nodig. Die kun je opvragen bij een van de Nonna-partners.